Klub Českých Turistů

odbor TJ Spartak
Rokytnice nad Jizerou

Ocenění turistů a ohlédnutí za rokem 2015

Naposledy aktualizováno: 12. 02. 2016

V sobotu dne 5.12.2015 se konala výroční schůze odboru KČT v Rokytnici nad Jizerou, která byla současně schůzí oddílu turistiky TJ Spartak Rokytnice nad Jizerou. Na schůzi byla zhodnocena činnost turistů za uplynulý rok. Rokytnický KČT pořádá kromě známého Přejezdu Krkonoš a HETOSu, také Novoroční výstup na Strážník, zimní setkání turistů, týdenní cyklozájezd a spoustu dalších zajímavých akcí, kterých se v roce 2015 zúčastnilo celkem 732 příznivců turistiky. Mimoto naši značkaři obnovili a nově vyznačili pro celou veřejnost cca 120 km pěších značených tras, za což jim patří naše poděkování. Vítězstvím v Nápadu za desítku nám byla dána možnost realizovat projekt: „Turistický tematický odznak Rokytnické kapličky“ (dále jen TTO). Záznamník TTO je možno zakoupit v městském infocentru na radnici, kdy po splnění podmínek obdrží účastník krásný odznak. Tolik velmi krátké shrnutí činnosti našeho KČT v minulém roce.

Pro několik turistů bylo připraveno ocenění za jejich dlouholetou obětavou práci pro KČT i oddíl turistiky TJ Spartak Rokytnice nad Jizerou, jubilantům byl s oceněním předán malý dárek.

Čestné uznání odboru KČT obdrželi z rukou předsedy Ing. Jaroslava Hejrala:

Danuše Šimůnková a Zdeněk Šimůnek – za dlouholeté pořádání oblíbené akce Za krásami našich vesniček a další obětavou práci pro turisty.

Markéta Hejralová – která v roce 2015 oslavila kulaté životní jubileum. Je autorkou diplomů ze setkání turistů na Bratrouchově a na Háskově.

Ocenění II. stupně – Veřejné uznání KČT s medailí obdržela:

Eva Konířová – členka výboru a dlouholetá pokladní odboru KČT, neúnavná turistka a pořadatelka výletů po blízkém okolí. Také ona oslavila kulatiny.

 

Šimůnkovi Hejralová Koniřová

 

 

 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×